zoekresultaten

Vastgoedmakelaars Rosiers & De Ridder

Welkom op de website van Vastgoedmakelaars Rosiers & De Ridder.

 

 

Immobiliën kopen en verkopen is een vak. Uw onroerend goed is een deel van uw leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Je hebt een opleiding en een erkenning nodig om het te kunnen uitoefenen. Er komt heel wat juridische en technische kennis bij kijken, die continu evolueert. Onze medewerkers volgen permanente bijscholing om u met deskundige raad bij te staan.

 

 

Wij stellen ons graag even aan u voor!

Gelegen in Buggenhout en Kruibeke, Bornem staan wij met ons jong en dynamisch team steeds klaar om u te helpen bij u vastgoedplannen. Het team van Rosiers & De Ridder helpt u met deskundig advies uw woning snel, efficient en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wij vinden luisteren even belangrijk als praten, komen afspraken na, zijn steeds actief en blijven alert. Met prima resultaten voor u! Kortom een creactieve duizendpoot op het gebied van vastgoed.

U bent steeds van harte welkom op ons kantoor te Buggenhout of te Kruibeke, Bornem.

 

Tot binnenkort! Groeten het Rosiers & De Ridder team.

Nieuws

Open tijdens de zomervakantie

27.06.2013
Daar is de zomervakantie! Het team van Rosiers en De Ridder wilt u alvast een zalige vakantie toewensen. Onze kantoren te Buggenhout, Kruibeke, en Bornem blijven gedurende de hele zomervakantie open. Dus heb je plannen om te huren, verhuren of te kopen of te verkopen. Of u wilt gewoon een beetje advies, neem gerust contact met ons op!
Meer Info

Rookmelders in huurwoningen Vlaanderen: nieuwe verplichtingen vanaf 1 januari 2013

01.01.2013
Een rookmelder is een onmisbaar onderdeel van een veilig huis. Een rookmelder is een apparaat conform NBN EN 14604 dat reageert (alarm) op de rookverschijnselen van een brand en dat niet van het ionische type is. Sinds 1 januari 2013 moeten alle huurwoningen waarvoor een nieuw huurcontract werd afgesloten na 31 december 2012 uitgerust zijn met voldoende rookmelders. Elk onroerend goed of het deel ervan dat hoofdzakelijk bestemd voor de huisvesting. Hoe zit het met de huurwoning met een huurcontract van vòòr 1 januari 2013? Hiervoor is er een gefaseerde invoering van de verplichting voorzien. Voor verhuurders van private huurwoningen komt het hierop neer. Private huurwoning gebouwd vóór 1945, geldt de rookmeldersverplichting vanaf 1/01/2016. Private huurwoning gebouwd vanaf 1945, geldt de rookmeldersverplichting vanaf 1/01/2019.
Meer Info

Fijne feestdagen

11.12.2012
Beste klanten, de feestdagen staan voor de deur. Onze kantoren blijven ook tijdens de feestdagen open. Wij willen alvast al onze klanten bedanken voor het vertrouwen die zij ons hebben geschonken. Het team van Rosiers & De Ridder wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
1 2 3 4