Zoeken


Niet gevonden wat u zoekt?

Niet getreurd. Registreer uw zoekactie hier en blijf automatisch op de hoogte van ons steeds wijzigende aanbod. Uitschrijven kan eenvoudig en het is gratis!

Schrijf me in
14973

Kandidaat-kopers
in ons bestand

9243

Kandidaat-huurders
in ons bestand


Benieuwd hoeveel klanten uit ons bestand geïnteresseerd zijn in uw eigendom?

ONTDEK ZE NU

WEET U WAT DE MARKTPRIJS VOOR UW WONING IS?

Onze professionals schatten uw vastgoed gratis. Deze schatting is tevens geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog uw gratis schatting aan.


Lage rente zet niet aan tot lenen van hogere bedragen

“Kredietgevers en kredietnemers gaan voor verantwoorde kredietverlening” De lage rentevoeten zorgen ervoor dat meer mensen een huis willen kopen of bouwen. De lage rente zet evenwel niet aan tot het ontlenen van hogere bedragen. Het gemiddeld bedrag van een krediet blijft immers onveranderd. Dat blijkt uit kwartaalcijfers van de Beroepsvereniging van het Krediet (BVK). Het gemiddeld bedrag va... Lees meer

Dicht bij een tankstation wonen is ongezond

“Meeste tankstations in Vlaanderen bevinden zich langs grote wegen en niet te midden van de bebouwing” In de directe omgeving van een tankstation wonen is slecht voor de gezondheid. Dat stellen Spaanse onderzoekers vast in het vakblad ‘Journal of Environmental Management’. Ze noteerden sterk verhoogde concentraties vluchtige organische stoffen in de buurt van benzinepompen, en die chemische s... Lees meer

Immobiliën kopen en verkopen is een vak.

Uw onroerend goed is een deel van uw leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Er is een opleiding en een erkenning nodig om dit beroep te kunnen uitoefenen. Er komt heel wat juridische en technische kennis bij kijken, die continu evolueert. Onze medewerkers volgend permanente bijscholing om u met deskundige raad bij te staan.

Gelegen in Buggenhout, Kruibeke en Bornem staan wij met ons jong en dynamisch team steeds klaar om u te helpen bij uw vastgoedplannen. Het team van Rosiers & De Ridder helpt u met deskundig advies om uw eigendom snel, efficiënt en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

Wij vinden luisteren even belangrijk als praten,
komen afspraken na, zijn steeds actief en
blijven alert.

Met prima resultaten voor u! Kortom een creatieve duizendpoot op het gebied van vastgoed.

Onze kantoren


Kasteelstraat 198
9255 Buggenhout

Nieuwstraat 10
2880 Bornem

Gasthuisstraat 1
9150 Kruibeke


Tel 052 41 41 94 - Fax 052 41 34 64
Erkend vastgoedmakelaar met BIV 506.093

Wij staan 7 op 7 paraat om u bij te staan
met uw vastgoedplannen.