Zoeken


Niet gevonden wat u zoekt?

Niet getreurd. Registreer uw zoekactie hier en blijf automatisch op de hoogte van ons steeds wijzigende aanbod. Uitschrijven kan eenvoudig en het is gratis!

Schrijf me in
14973

Kandidaat-kopers
in ons bestand

9243

Kandidaat-huurders
in ons bestand


Benieuwd hoeveel klanten uit ons bestand geïnteresseerd zijn in uw eigendom?

ONTDEK ZE NU

WEET U WAT DE MARKTPRIJS VOOR UW WONING IS?

Onze professionals schatten uw vastgoed gratis. Deze schatting is tevens geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog uw gratis schatting aan.


Hogere "miserietaks" voor feitelijk samenwonenden mag

“Decreetgever mag onderscheid wel degelijk maken” Het Grondwettelijk Hof ziet er geen graten in dat feitelijk samenwonenden die uit elkaar gaan een hoger belastingtarief krijgen voor de verdeling van hun woning. Zij betalen het tarief van 2,5 procent, terwijl voor gehuwden of wettelijk samenwonenden een verlaagd tarief van één procent geldt. Maar de decreetgever mag dat onderscheid wel degeli... Lees meer

Bijna 10.000 sociale woningen staan leeg

"Laten geen sociale woningen voor ons plezier leeg staan" Dat er in Vlaanderen bijna 10.000 sociale woningen leeg staan, is niet zonder reden. "Dat is ook niet voor ons plezier", zegt Björn Mallants, directeur van de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen (VVH) aan Belga.Dat die sociale woningen leeg staan, heeft volgens Mallants vooral te maken met de korte periodes tussen twee ve... Lees meer

Immobiliën kopen en verkopen is een vak.

Uw onroerend goed is een deel van uw leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Er is een opleiding en een erkenning nodig om dit beroep te kunnen uitoefenen. Er komt heel wat juridische en technische kennis bij kijken, die continu evolueert. Onze medewerkers volgend permanente bijscholing om u met deskundige raad bij te staan.

Gelegen in Buggenhout, Kruibeke en Bornem staan wij met ons jong en dynamisch team steeds klaar om u te helpen bij uw vastgoedplannen. Het team van Rosiers & De Ridder helpt u met deskundig advies om uw eigendom snel, efficiënt en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

Wij vinden luisteren even belangrijk als praten,
komen afspraken na, zijn steeds actief en
blijven alert.

Met prima resultaten voor u! Kortom een creatieve duizendpoot op het gebied van vastgoed.

Onze kantoren


Kasteelstraat 198
9255 Buggenhout

Nieuwstraat 10
2880 Bornem

Gasthuisstraat 1
9150 Kruibeke


Tel 052 41 41 94 - Fax 052 41 34 64
Erkend vastgoedmakelaar met BIV 506.093

Wij staan 7 op 7 paraat om u bij te staan
met uw vastgoedplannen.